Χρήστος Λούλης: “Είδα την Κατερίνα Λέχου πως έτρεμε, είδα τα άλλα κορίτσια, τα αγόρια, και αρρώστησα”

Χρήστος Λούλης: “Είδα την Κατερίνα Λέχου πως έτρεμε, είδα τα άλλα κορίτσια, τα αγόρια, και αρρώστησα”

Όσα εκμυστηρεύτηκε ο Χρήστος Λούλης για τις καταγγελίες στον θεατρικό χώρο…

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για το τσουνάμι των καταγγελιών στον θεατρικό χώρο προχώρησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης στη Real life και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη. «Πάγωσα όταν είδα τη δίμετρη Κατερίνα Λέχου να τρέμει εξιστορώντας όσα πέρασε ως θύμα κακοποίησης. Μια κουκλάρα, ατρόμητη σαν… τσολιάς, να μιλά με σπασμένη φωνή».

«Ξέραμε πως υπήρχαν παλιοχαρακτήρες στο θέατρο – το λέω κομψά -, αλλά όχι ότι έκαναν τόσο κακό. Άλλο να ακούς πως κάποιος είναι απαιτητικός στις πρόβες ή δύσκολος ή πως είναι «πέφτουλας» και άλλο να ακούς κάποια «τέρατα» που γίνονταν…

Είδα την Κατερίνα πως έτρεμε, είδα τα άλλα κορίτσια, τα αγόρια, και αρρώστησα» προσθέτει ο πρωταγωνιστής του σίριαλ του MEGA, «Σιωπηλός δρόμος».

«Και να έχεις διαβάσει την είδηση, όταν βλέπεις το όποιο θύμα «ραγισμένο» να εξιστορεί όσα βίωσε, σφίγγεται το στομάχι σου, χάνεις τον ύπνο σου.

Καμάρωσα όλους αυτούς που τόλμησαν να καταθέσουν την αλήθεια τους με γενναιότητα και θάρρος» συμπληρώνει ο Χρήστος Λούλης. «Μετά από αυτή την κίνηση τους, θα καθαρίσει το τοπίο και θα φοβηθούν άλλοι παλιοχαρακτήρες να κάνουν ανάλογες ασχήιες. Το πιστεύω…»

To άρθρο Χρήστος Λούλης: “Είδα την Κατερίνα Λέχου πως έτρεμε, είδα τα άλλα κορίτσια, τα αγόρια, και αρρώστησα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά