28 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Χριστίνα Σαμπανίκου για Χαϊκάλη: Υπάρχει θυμός και αηδία, τίποτα δεν δικαιολογεί αυτές τις πράξεις

Χριστίνα Σαμπανίκου για Χαϊκάλη: Υπάρχει θυμός και αηδία, τίποτα δεν δικαιολογεί αυτές τις πράξεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΜΠΑΝΙΚΟΥ: Μία από τις ηθοποιούς που μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε στο χώρο του θεάματος, απάντησε στον Παύλο Χαϊκάλη σχετικά με το γεγονός που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Μία από τις ηθοποιούς που μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε στο χώρο του θεάματος είναι και η Χριστίνα Σαμπανίκου.

Ήταν μάλιστα μια από τις ηθοποιούς που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει ονομαστικά γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση.

Σήμερα, μετά την τηλεοπτική εμφάνιση και τις εξηγήσεις από την πλευρά του Παύλου Χαϊκάλη σχετικά με όσα καταγγέλθηκαν από άλλη γνωστή ηθοποιό, η Χριστίνα Σαμπανίκου ξέσπασε με νέα ανάρτηση.

Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, και η Χριστίνα Σαμπανίκου ξέσπασε στο Instagram, κατά του γνωστού ηθοποιού, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«“Αρσενικό παλαιάς κοπής” χαρακτήρισε τον εαυτό του για να δικαιολογήσει πως έπαιρνε τηλέφωνο σπουδάστρια του και αυ@@ταν. Με δικαιολογία πως ήταν ερωτευμένος. Στερεοτυπικές αντιλήψεις που δίνουν άλλοθι σε ανήθικες συμπεριφορές και παρενοχλήσεις.

Και το έκανε αφού εκείνη προχώρησε σε δημοσιοποίηση των συμβάντων. Και το έκανε με χιούμορ. Μόνο που καμία διάθεση για χιούμορ δεν υπάρχει πια.

Υπάρχει θυμός και αηδία γιατί καμία αρσενική αρρενωπότητα που επικαλείται δεν δικαιολογεί αυτές τις πράξεις. Ποτέ», έγραψε η Χριστίνα Σαμπανίκου δίπλα στη φωτογραφία από την εμφάνιση του ηθοποιού στην εκπομπή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Sambanikou (@christina_sampanikou)

To άρθρο Χριστίνα Σαμπανίκου για Χαϊκάλη: Υπάρχει θυμός και αηδία, τίποτα δεν δικαιολογεί αυτές τις πράξεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy