5 Οκτωβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Χρονιά ορόσημο για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα το 2022

Το 2022 είναι χρονιά ορόσημο για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα. Πάρα πολλά ήταν τα κρουαζιερόπλοια, που ήρθαν από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τώρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Χθες Κυριακή (7/8) το κρουαζιερόπλοιο Σελέστιαλ Κρύσταλ προσέγγισε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ήταν η 30η προσέγγιση κρουαζιερόπλοιου για φέτος. Το πλοίο είχε 820 ταξιδιώτες, πολλοί από τους οποίους αποβιβάστηκαν στην πόλη και έκαναν τη βόλτα τους.

Η κρουαζιέρα επιστρέφει δυναμικότερα από ποτέ στην πόλη με τους τουρίστες, που αποβιβάζονται να δίνουν παλμό στο κέντρο της πόλης, αναζητώντας το άρωμα της καθώς αυτή αδειάζει από τους μόνιμους κατοίκους της.

Ο ταμίας της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας, Βασίλης Γκαζίκας τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή “ΩΡΑ ΘΕΡΙΝΗ” πως: «Σε ό,τι αφορά τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα, εκτός από τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη τη Μύκονο, τη Ρόδο έχουν μπει στο παιχνίδι και η Μήλος με την Κεφαλλονιά. Όσο αυξάνονται τα πλοία σε μία περιοχή τόσο θα υπάρχει αναζήτηση για την ανάδειξη νέων προορισμών».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy