29 Σεπτεμβρίου 2021

Χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος: «Στα τελευταία 500μ. έλεγα ότι δεν θα με δουν καν»

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος, δεν μπορούσε να πιστέψει τι κατάφερε, λίγα λεπτά μετά τον θρίαμβο του στον τελικό του μονού σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο Στέφανος Ντούσκος έπλεε σε πελάγη ευτυχίας κι αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας του.

Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής έκανε την κούρσα της ζωής του, κατακτώντας το χρύσο μετάλλιο με ολυμπιακό ρεκόρ κι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στην ΕΡΤ.

“Αλήθεια, δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι η καλύτερη κορύσα μου. Με βοήθησε ο καιρός. Ο προπονητής μου ζήτησε να είμαι στα μετάλλια. Στα 700-800 μέτρα έκανα μια αλλαγή και δεν πίστευα ότι θα αντέξω. Στα τελευαία 500 έλεγα ότι δεν θα με δουν! Βάρεσαν αυτοί, βάρεσα κι εγώ, αλλά στα τελευταία 100 μέτρα είπα ότι δεν το χάνω. Αφιερώνω το χρυσό σε όλους αυτούς που με βλέπουν, στους γονείς μου, στην κοπέλα, στην εθνική ομάδα, στον κ. Πολύμερο, στον προπονητή τον κ.Ποστιλιόνε, στον γιατρό και στον χορηγό μου”.

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου:

To άρθρο Χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος: «Στα τελευταία 500μ. έλεγα ότι δεν θα με δουν καν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ