2 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χωρίς ταξί η Αττική και σήμερα – Κινητοποιήσεις κατά του φορολογικού νομοσχεδίου

Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική καθώς συνεχίζουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των οδηγών ταξί και αγοραίων τις κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 5 το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ειδικότερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει από την Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 και μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 το πρωί σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων  σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για οικονομική εξόντωση και εξαθλίωση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, σημειώνοντας πως η φορολόγηση με τεκμαρτό εισόδημα θα προκαλέσει υπέρμετρη επιδείνωση της κατάστασης όπου θα μας οδηγήσει στο κλείσιμο ή σε έξοδο από το επάγγελμα.
Από την πλευρά του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, με σχετική ανακοίνωσή του συμμετέχει στις κινητοποιήσεις εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ