18 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ψηλά στις υιοθεσίες ζώων ο Δήμος Ιωαννιτών

Περισυλλογές, κλινικές εξετάσεις, εμβολιασμοί, στειρώσεις, υιοθεσίες, εκπαιδευτικά προγράμματα ευαισθητοποίησης μαθητών δημοτικών σχολείων, επέκταση της πτέρυγας “Ντίνας Ζήκου” για διπλασιασμό των χώρων στο καταφύγιο του Δήμου με την χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”, όπως και προμήθεια δύο νέας τεχνολογίας αυτοκινήτων, ενός τρέιλερ και ενός τηλεφωνικού κέντρου, δωρεάν στειρώσεις στα ποιμενικά ζώα, προμήθεια πιστοποιημένων σπιτιών σκύλων και ταΐστρες. ήταν από τις σημαντικότερες δράσεις του Δήμου Ιωαννιτών που αφορούσαν την ευζωία των αδέσποτων σκύλων της πόλης το 2022.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τη διαχείριση του κυνοκομείου Νίκο Τσόλη κατά την διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς μεταξύ άλλων:

Έγινε διαχείριση σε 711 αδέσποτα σκυλιά, έγιναν εμβολιασμοί με αντιλυσσικά σε 698 αδέσποτα, στειρώθηκαν 356 αδέσποτα σκυλιά και υιοθετήθηκαν 617 αδέσποτα σκυλιά.

Εκτός από τις στειρώσεις που είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας, η στόχευση στις υιοθεσίες βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, τόσο από συμπολίτες όσο και από φιλόζωους του εξωτερικού και ο αριθμός των 617 υιοθεσιών φέρνει τον Δήμο Ιωαννιτών στις πρώτες θέσεις μεταξύ των δήμων όλης της χώρας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ