4 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Όλα έτοιμα για την έναρξη των εμβολιασμών στον Ευαγγελισμό – Κικίλιας: Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση

Όλα έτοιμα για την έναρξη των εμβολιασμών στον Ευαγγελισμό – Κικίλιας: Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου στη μία το μεσημέρι ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Επί ποδός και οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας, του ΕΟΔΥ και των Ενόπλων Δυνάμεων, που είναι επιφορτισμένοι με την ασφαλή μεταφορά, διανομή και φύλαξη των υπερπολύτιμων εμβολίων.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ένα ποσοστό περίπου 50% του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» έχουν καταγραφεί στην ειδική λίστα προς εμβολιασμό.

Το ποσοστό αυτό πάντως δεν είναι απολύτως ενδεικτικό καθώς γραφειοκρατικές διαδικασίες της τελευταίας στιγμής εμπόδισαν περισσότερους να καταγραφούν.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Άμφισσας είναι αυτό που δήλωσε πως θα εμβολιαστούν όλοι, σε ποσοστό δηλαδή 100%.

click4more Αυτή είναι η νοσηλεύτρια ΜΕΘ που θα εμβολιαστεί πρώτη για τον κορονοϊό στην Ελλάδα

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας, η Ευσταθία Καμπισιούλη θα είναι η πρώτη που θα κάνει το εμβόλιο, στις 13:00 ενώ μισή ώρα αργότερα (13:30) το εμβόλιο θα κάνει ο φιλοξενούμενος στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Ευαγγελισμού, Μιχάλης Γιοβανίδης.

Εδώ η στιγμή που το αυτοκίνητο που μεταφέρει τον Μιχάλη Γιοβανίδη φτάνει στον «Ευαγγελισμό»:

 

Κικίλιας: Η πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης

Στον «Ευαγγελισμό» βρίσκεται και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος δήλωσε:

«Χρόνια πολλά σήμερα είναι η πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω πρώτη εμβολιάζεται μία νοσηλεύτρια και μετά ένας υπέργηρος στην επιχείρηση ελευθερία και φυσικά σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατίας και βέβαια ο πρωθυπουργός χώρας σε μία συμβολική και ουσιαστική κίνηση».

 

To άρθρο Όλα έτοιμα για την έναρξη των εμβολιασμών στον Ευαγγελισμό – Κικίλιας: Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ