30 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ώρα της Γης 2021: Και η ΕΡΤ συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία για το περιβάλλον

Ώρα της Γης 2021: Και η ΕΡΤ συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία για το περιβάλλον

Σήμερα, Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, είναι Ώρα της Γης, μία παγκόσμια εκστρατεία για το περιβάλλον.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, στις 20:30, η ΕΡΤ σβήνει συμβολικά τα φώτα του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής για μία ώρα, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην εκστρατεία «Η Ώρα της Γης», σε συνεργασία με το WWF Ελλάς, για την προστασία του πλανήτη.

«Η Ώρα της Γης» είναι μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εκστρατείες για το περιβάλλον, που αναδεικνύει την ανάγκη να στραφούμε, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές και να κάνουμε μια νέα αρχή στη σχέση μας με τη φύση.

Όπως επισημαίνουν, άλλωστε, εδώ και χρόνια οι ειδικοί επιστήμονες, η σχέση τού ανθρώπου με τη φύση βρίσκεται σε οριακό σημείο, γεγονός που μας το θυμίζουν κάθε τόσο οι πρωτοφανείς στον πλανήτη μας καταστροφικές συνέπειες των καιρικών και όχι μόνο φαινομένων.

Έτσι, το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 στις 20:30 και για μία ώρα, εκατομμύρια πολίτες, επιχειρήσεις και βέβαια φορείς πολιτιστικών και ιστορικών μνημείων σβήνουν συμβολικά τα φώτα τους συμβάλλοντας στη διάδοση του παγκόσμιου μηνύματος για την προστασία της φύσης.

Περισσότερα για την «Ώρα της Γης» στο https://www.wwf.gr/earth_hour/

To άρθρο Ώρα της Γης 2021: Και η ΕΡΤ συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία για το περιβάλλον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ