27 Νοεμβρίου 2021

Άγριο έγκλημα: Ζήτησε διαζύγιο και την μαχαίρωσε 10 φορές

Άγριο έγκλημα: Ζήτησε διαζύγιο και την μαχαίρωσε 10 φορές

Τραγική κατάληξη είχε μία γυναίκα στη Ρωσία όταν ζήτησε από τον σύζυγό της διαζύγιο. Ο παθολογικά ζηλιάρης σύζυγος μαχαίρωσε την 33χρονη γυναίκα καθώς υποπτευόταν ότι τον απατούσε. 

Η 33χρονη Zhanna Sheplyankova, γνωστή δημοσιογράφος στη Ρωσία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun», είχε εξομολογηθεί στο στενό της περιβάλλον ότι ο 37χρονος σύζυγό της, Alexey, συχνά έκανε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. 

Ένα βράδυ λοιπόν, μετά από ένα ακόμη καυγά, η 33χρονη ζήτησε από τον σύζυγό της διαζύγιο. Ο 37χρονος, σύμφωνα με την «The Sun», άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και την μαχαίρωσε πάνω από 10 φορές. Ο καυγάς τους αφορούσε άλλη μια σκηνή ζηλοτυπίας καθώς ο Alexey είχε βρει ένα μήνυμα στο κινητό της που έλεγε «μετά από τη δουλειά με πήγε στο δάσος».

Η Zhanna και ο Alexey ήταν σε διάσταση από το Νοέμβριο ωστόσο βρίσκονταν λόγω των παιδιών τους, δυο αγοριών 10 και 13 ετών. Η 33χρονη δημοσιογράφος έπεφτε για χρόνια θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, όμως ποτέ δεν τον είχε καταγγείλει στις αρχές.

Ο 37χρονος μετά την δολοφονία της συζύγου της πήρε τα δυο τους παιδιά και έφυγε. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ με συγγενείς τους.

Με πληροφορίες από «The Sun»

To άρθρο Άγριο έγκλημα: Ζήτησε διαζύγιο και την μαχαίρωσε 10 φορές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ