23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και στην πλατεία του Μεγάλου Χωριού – Εκδήλωση απόψε στον Άγιο Νικόλαο (ΦΩΤΟ)

Από το πιο τουριστικό χωριό της Ευρυτανίας, το Μεγάλο Χωριό, συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις φωταγώγησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων, στο πλαίσιο των «Γιορτών Χειμώνα 2022-‘23» που διοργανώνει ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ.

Το βράδυ της Παρασκευής, 16 Δεκεμβρίου, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στη γιορτή για το άναμμα του δέντρου, στην πλατεία του χωριού, που περιλάμβανε επίσης ιπτάμενα φαναράκια κ.α. «Πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο όμορφο, στολισμένο Μεγάλο Χωριό. Μικροί και μεγάλοι έστειλαν τις ευχές τους για καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!», αναφέρει σχετικά ο δήμος.

Στο Μεγάλο Χωριό βρέθηκαν, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, Κωνσταντία Τσιουγκρή και Μαίρη Δόση, οι Αντιδήμαρχοι, Δημήτρης Κεραμάρης και Παντελής Χαλκιάς, ο Χρήστος Κακαβάς, εκπρόσωπος της «Αλλαγής Πορείας», ο Πρόεδρος Τ.Κ. Μεγ. Χωριού, Γιάννης Γαβρίλης, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Ίβρος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ευρυτανίας και μέλος της ΕΚΕΠΠΠΠΑΔΗΚ, Γιάννης Οικονομίδης κ.α.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα, Σάββατο 17/12/22, από τον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας. Το δέντρο θα ανάψει στην πλατεία του χωριού στις 8 το βράδυ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ