13 Αυγούστου 2022

ΜΕΝΟΥ

Άννα Ανδριανού: Παντρεύτηκα μικρή τον Γιάννη Βούρο

Όσα είπε η Άννα Ανδριανού.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Άννα Ανδριανού στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για τους γάμους της και την επιλογή της να μην κάνει παιδιά.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι και έχω πάρει πολλά από αυτούς. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω παντρευτώ, μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος.

Παντρεύτηκα μικρή τον Γιάννη Βούρο. Ο άντρας μου τώρα είναι πάλι στα πράγματα, είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Ήμουν ερωτευμένη με τον έρωτα στους γάμους μου μέχρι που γνώρισα τον άντρα μου», είπε αρχικά η Άννα Αδριανού.

Η Άννα Αδριανού είπε στη συνέχεια: «Σε ένα διαζύγιο οι άνθρωποι πονάνε περισσότερο γιατί τους τσακίζει το αν θα ξαναείναι ευτυχισμένοι.

Όταν κλείνει μια πόρτα στη ζωή, όπου κι αν κλείνει ανοίγει μια άλλη. Οι γυναίκες έχουν μητρικό ένστικτο ανεξάρτητα αν έχουν ή δεν έχουν παιδί. Εγώ δεν ήθελα ποτέ. Αν έχεις δικά σου παιδιά θέλουν πολλή ενέργεια και δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με άλλα».

«Η μητέρα μου πέθανε 59 χρονών, την ίδια περίοδο πέθανε ο αδερφός μου. Ξαφνικά ο πατέρας μου έγινε μπαμπάς και μαμά.

Ο πατέρας μου, μου είπε ότι είναι τυχερός γιατί δεν έχασε εμένα που ήμασταν πιο κοντά τόσα χρόνια», πρόσθεσε επίσης η Άννα Αδριανού.

To άρθρο Άννα Ανδριανού: Παντρεύτηκα μικρή τον Γιάννη Βούρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy