29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Φάνη Μουρατίδη

“Αν έχεις ακριβώς τις ίδιες απόψεις και συμφωνείς με όλα θα βαρεθείς πολύ γρήγορα” τονίζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε την Κυριακή η δημοφιλής πρωταγωνίστρια όπου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τρυφερή σχέση με τον σύζυγο της, Φάνη Μουρατίδη.

«Οι διαφορές μας με τον Φάνη δεν είναι ουσιαστικές. Αφορούν απλά άλλες απόψεις για κάποια πράγματα που είναι φυσιολογικό και προαπαιτούμενο κατ’ εμέ. Γιατί αν έχεις ακριβώς τις ίδιες απόψεις, ταιριάζεις σε όλα, συμφωνείς με όλα θα βαρεθείς πολύ γρήγορα.

Στην ουσία όμως δεν έχουμε διαφορές. Δηλαδή αισθητικά δεν διαφέρουμε, ούτε ηθικά διαφέρουμε.

Στα ουσιαστικά συμφωνούμε πολύ» εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Φυσικά και τον θαυμάζω πολύ σαν ηθοποιό. Νομίζω πως δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που να μην τον θαυμάζω, δεν θα γινόταν.

Άλλο αν τον κρίνω και με κρίνει αυστηρά, γιατί έτσι πρέπει, αλλά φυσικά και τον θαυμάζω» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha.

«Ο Φάνης έχει κάτι που ταλαιπωρεί πολύ τον ίδιο αλλά για μένα είναι αυτό που αγαπάω πραγματικά σ’ αυτόν, αν και τον βασανίζει.

Έχει μια παιδικότητα στην αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων που δεν φαίνεται απ’ έξω αλλά στα δικά μου μάτια είναι πιο αθώος από μένα. Εκείνον τον ταλαιπωρεί, εμένα με γοητεύει αυτό το στοιχείο» υπογράμμισε τρυφερά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

To άρθρο Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Φάνη Μουρατίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ