19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Άρχισαν να στήνουν την πραμάτειά τους οι πρώτοι έμποροι στο παζάρι του Προφ. Ηλία Καρπενησίου – Δηλώσεις αντιδημάρχου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στον ΟΑΕΔ, από το τέρμα της οδού Παπανικολάου στη διασταύρωση με τον περιφερειακό, θα πραγματοποιηθεί και φέτος η ετήσια εμποροπανήγυρη του Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, που επιστρέφει στη μετα-covid εποχή. Θα ξεκινήσει (επίσημα) το Σάββατο 30 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022. Ήδη, οι πρώτοι έμποροι άρχισαν να καταφθάνουν στο Καρπενήσι και να στήνουν τους πάγκους τους στο παζάρι.

Το ενδιαφέρον για το παζάρι ήταν μεγάλο και στη σχετική δημοπρασία διατέθηκαν 220 παράγκες, από το σύνολο των 240 που είχε ορίσει ο δήμος. «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γιατί πραγματικά μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, κατά τα οποία το παζάρι δεν λειτούργησε, φέτος είχαμε ενδιαφέρον από πάρα πολλούς εμπόρους, οι οποίοι έρχονταν όλα αυτά τα χρόνια στο Καρπενήσι», δηλώνει στα Ευρυτανικά Νέα η αρμόδια αντιδήμαρχος, κα Ευδοξία Κονιαβίτη.

«Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα ανταποκριθεί και ο κόσμος. Είναι ένα έθιμο του τόπου μας και πρέπει να το στηρίξουμε, όλοι έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε λίγο μετά την πανδημία», προσθέτει. «Όσον αφορά στα μέτρα προστασίας», καταλήγει η αντιδήμαρχος, «δεν υπάρχει κάτι το οποίο μας έχουν επιστήσει την προσοχή αλλά πέραν αυτού, όπου υπάρχει συνωστισμός είναι προσωπική ευθύνη του καθενός η χρήση της μάσκας».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ