19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Άτυχο το Καρπενήσι Futsal, έχασε στα πέναλτι την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία (ΦΩΤΟ)

Το Καρπενήσι Futsal δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στην α’ κατηγορία του ποδοσφαίρου σάλας, καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, στον δεύτερο ημιτελικό του Φάιναλ 4 που διεξάγεται στο κλειστό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου, το απόγευμα του Σαββάτου 12/6.

Ήταν μια αναμέτρηση που καθήλωσε μέχρι το φινάλε τους φίλους του φούτσαλ που είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν (δείτε εδώ), καθώς περιλάμβανε ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα, ανατροπές και διαρκές σασπένς.

Η κανονική διάρκεια βρήκε Θρακομακεδόνες και Καρπενήσι στο 5-5, με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί σε δύο έξτρα 3λεπτα. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και του β’ ημιχρόνου της παράτασης, ο Γιώργος Καλύβας απέκρουσε 10μετρη εκτέλεση της Αναγέννησης και έτσι το παιχνίδι έμελλε να κριθεί στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, ο κίπερ των Καρπενησιωτών έπιασε ένα ακόμη πέναλτι, ωστόσο η ομάδα του αστόχησε σε δύο (Τσιλίκας και Μαντέκας) και οι Θρακομακεδόνες πήραν τη νίκη με συνολικό σκορ 10-9.

Η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων θα αντιμετωπίσει στον κυριακάτικο τελικό (ώρα έναρξης 5μμ) τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής, που νωρίτερα είχε πάρει -δύσκολα- την πρόκριση με αντίπαλο το Ψυχικό, με σκορ 3-1.

Την τιμητική 3η θέση θα διεκδικήσει το Καρπενήσι, που έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ανέβει επίπεδο, ωστόσο απέδειξε πως έχει «χτιστεί» σε πολύ καλές βάσεις και σίγουρα θα έχει αντίστοιχες ευκαιρίες τα επόμενα χρόνια.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ