6 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Έβρος: Πρόσληψη 250 συνοριακών φυλάκων

Την πρόσληψη 250 νέων συνοριακών φυλάκων στον Έβρο δημοσιοποίησε σήμερα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η απόφαση υπογράφηκε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Ελευθέριο Οικονόμου.

Οι συνοριοφύλακες προβλέπεται να στελεχώσουν τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η έκδοση της σχετικής προκήρυξης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η όλη διαδικασία πρόσληψης και εκπαίδευσης θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Ικανοποίηση από την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου

Την ικανοποίησή της εκφράζει, την ίδια ώρα, η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, με ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την υπογραφή της απόφασης για την πρόσληψη 250 νέων στελεχών στην Συνοριακή Φύλαξη του νομού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είχε επισημάνει εδώ και καιρό την καθυστέρηση, που υπήρχε στο θέμα αυτό, ενώ προσθέτει ότι «με δεδομένη τη μοριοδότηση της εντοπιότητας αναμένεται η συντριπτική πλειοψηφία τους να προέρχεται από την Π.Ε Έβρου, όπως συνέβη με την πρόσληψη των 400 Συνοριακών Φυλάκων, που έχουν προσληφθεί το 2020 και ήδη εντάχθηκαν στις διάφορες υπηρεσίες του Έβρου».

Ρεπορτάζ: Μαρία Μανάκα 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ