19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έκλεισε, λόγω ανεμβολίαστων εργαζομένων, το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δ. Καρπενησίου. Προκηρύχθηκαν νέες θέσεις, σε εξέλιξη οι αιτήσεις

Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα στην έντυπη έκδοσή τους, παρά την προσπάθεια που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, τόσο από τον Δήμαρχο Καρπενησίου, κ. Νίκο Σουλιώτη, όσο και από την πρόεδρο της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, κα Εύη Κονιαβίτη,  δεν κατέστη τελικά δυνατόν να διατηρηθεί σε λειτουργία το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου για άτομα με ειδικές ανάγκες. Η δομή έκλεισε στις αρχές της τρέχουσας λόγω έλλειψης προσωπικού.

Τρεις -από τους τέσσερις- εργαζόμενους της δομής δεν εμβολιάστηκαν και τέθηκαν σε αναστολή εργασίας άνευ αποδοχών, με αποτέλεσμα το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ να αναστείλει τη λειτουργία του. Μία κενή θέση -ανεμβολίαστης υπαλλήλου- «άνοιξε» και στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», δίχως ωστόσο να επηρεάζεται η ομαλή λειτουργία της δομής.

Στόχος είναι το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ να επαναλειτουργήσει σύντομα, με τις διαδικασίες πρόσληψης έκτακτου προσωπικού που θα καλύψει τις κενές θέσεις, να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Ενιαία Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Καρπενησίου (ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ) ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων στην ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, ως εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα άνω δικαιολογητικά από 20/9/2021 έως και 22/9/2021 ηλεκτρονικά στο μέιλ [email protected].

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ