27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έκοψαν βασιλόπιτα οι αστυνομικοί της Ευρυτανίας. Η εκδήλωση στο Καρπενήσι, παρουσία του Μητροπολίτη (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Η εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας

Προβλήματα υφίστανται, ωστόσο με πνεύμα καλής διάθεσης και συνεργασίας, μπορούν να λυθούν, επ’ ωφελεία των ενστόλων και της τοπικής κοινωνίας, ανέφεραν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευρυτανίας, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3) στο Καρπενήσι.

Ο Πρόεδρος της τοπικής Ένωσης, Δημήτρης Μπαλτάς, καλωσόρισε τους συναδέλφους αστυνομικούς και τη νέα Διευθύντρια της Α.Δ. Ευρυτανίας, Ολυμπία Γιαννιώτη, εκφράζοντας ευχαριστίες στον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο για την ευλογία της πίτας. Ο επιχώριος ποιμενάρχης ευχήθηκε καλή δύναμη στους αστυνομικούς και σημείωσε πως η Ευρυτανία αντιμετωπίζει τα δικά της, ιδιαίτερα προβλήματα· δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή θητεία στη νέα Δ/ντρια.

Η κα Γιαννιώτη τόνισε πως η καλή συνεργασία που έχει εδραιωθεί όλα αυτά τα χρόνια, θα διατηρηθεί, προτρέποντας «όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», για το καλό των αστυνομικών υπαλλήλων και των πολιτών. Στην αναγκαιότητα σύμπνοιας και ομόνοιας μεταξύ των συναδέλφων αστυνομικών, ώστε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν να ξεπερνιούνται ομαλά, στάθηκαν στους χαιρετισμούς τους, ο Διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, Γιώργος Φύκας, και ο αναπλ. Διοικητής Α.Τ. Καρπενησίου, Αστυνόμος Β’, Λάμπρος Γρεντζέλος.

Μετά το πέρας της λιτής εκδήλωσης, ακολούθησε Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ