20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έναρξη σκακιστικών συναντήσεων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Καρπενησίου

Ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου ξεκινά τον φετινό κύκλο συναντήσεων-μαθημάτων για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το σκάκι ή επιθυμούν να εξελιχθούν στο άθλημα. Από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 και κάθε Τετάρτη, ώρες 6 με 8 το απόγευμα, οι άνθρωποι του συλλόγου θα βρίσκονται στον χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Καρπενησίου.

Προσφέρονται χωρίς κόστος συμμετοχής: μαθήματα σκάκι για αρχαρίους κάθε ηλικίας, σκακιστικές εμπειρίες σε επιμελημένες παρτίδες, προπονητικές συναντήσεις από έμπειρους σκακιστές-προπονητές σε οργανωμένα σεμινάρια σκάκι ανά τακτά διαστήματα (επικοινωνία: Γιώργος Αναγνωστόπουλος τηλ. 697 3330629, Μαρία Γλυκού τηλ. 697 9051117).

Το σκάκι είναι ένα πνευματικό παιχνίδι-άθλημα που αφορά όλες τις ηλικίες, συμβάλλει στη συγκέντρωση και την κριτική ικανότητα, προάγει την ισότητα και το «ευ αγωνίζεσθαι» και επιβραβεύει τη μεθοδική σκέψη. Ο Σ.Ο. Καρπενησίου, χάρη στο μεράκι των ανθρώπων του, έχει καταφέρει να κάνει γνωστό το σκάκι στη μικρή τοπική κοινωνία, διοργανώνοντας σκακιστικά τουρνουά, ανοικτές παρτίδες για μικρούς και μεγάλους, σε Καρπενήσι και χωριά, εκδηλώσεις στα σχολεία κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ