29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ένας εξαιρετικός Γιάννης Αντωνίου προκρίθηκε σήμερα τον τελικό του γιγαντιαίου σλάλομ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κουρσεβέλ!

Πρόκριση στον τελικό της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης για τον 28χρονο πρωταθλητή μας

Τι και αν μόλις πριν λίγες εβδομάδες υπέστη κάταγμα σε δύο μετακάρπια του χεριού; Ο Γιάννης Αντωνίου είχε θέσει ως μεγαλύτερο στόχο της φετινής αγωνιστικής σεζόν τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Κουρσεβέλ-Μεριμπέλ της Γαλλίας (6-19/2).

Και στη σημερινή του εμφάνιση στο μεγαλύτερο ραντεβού των αλπικών αγωνισμάτων μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, τα κατάφερε περίφημα.

Ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου αγωνίστηκε σήμερα στον προκριματικό του γιγαντιαίου σλάλομ, όπου κατετάγη στην 23η θέση και κέρδισε την πρόκριση για τον αυριανό τελικό του αγωνίσματος (προκρίνονταν οι καλύτεροι 25)!

Κάτι αντίστοιχο θα προσπαθήσει να πετύχει και στην τεχνική κατάβαση (σλάλομ), διεκδικώντας δηλαδή την είσοδο στον τελικό, απέναντι στην ελίτ του παγκόσμιου αλπικού σκι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντωνίου έχει ήδη αγωνιστεί σε πέντε (5) Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών (2013 Schladming Αυστρία, 2015 Vail /Colorado ΗΠΑ, 2017 Saint Moritz Ελβετία, 2019 Are Σουηδία, 2021 Cortina D’Ampezzo Ιταλία).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ