24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ένας Ευρυτάνας μεταξύ των 4 τραυματιών από την επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου, με δράστη 54χρονο που είχε διαφύγει από το Δαφνί

Τον τρόμο σκόρπισε σε γειτονιά του Ζωγράφου ένας 54χρονος, που απρόκλητα επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τέσσερα (4) άτομα! Μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας Ευρυτάνας επιχειρηματίας, που δέχθηκε χτύπημα στα πλευρά και ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης (7/7). Ο 54χρονος, δραπέτης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί από τον περασμένο Δεκέμβριο, βγήκε από το σπίτι του οπλισμένος με μαχαίρι.

Φθάνει έξω από έναν φούρνο επί της οδού Κουσίδου και τραυματίζει πισώπλατα τον ιδιοκτήτη, αιφνιδιάζοντάς τον. Το θύμα πέφτει στο έδαφος και ο δράστης συνεχίζει να τον χτυπάει με το μαχαίρι, ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα ο ιδιοκτήτης καταφέρνει να σταθεί στα πόδια του και να απομακρυνθεί από τη μανία του 54χρονου. Ο φίλος του πρώτου τραυματία προσπαθεί να απομακρύνει τον δράστη και δέχεται και ο ίδιος επίθεση.

Ο άνδρας τραυματίζει συνολικά 4 άτομα, ανάμεσά τους και έναν 17χρονο. Άμεσα οι γείτονες ενημερώνουν την Άμεση Δράση και δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών φτάνουν άμεσα στο σημείο, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Άλλη ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. ακολουθεί το αιματοβαμμένο δρομολόγιο του δράστη και φτάνει στο σπίτι του, όπου διαπιστώνει πως έχει κόψει τις φλέβες του με το ίδιο μαχαίρι και καλεί ασθενοφόρο. «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω» είπε στους αστυνομικούς, που έσπευσαν στο σπίτι του για τον συλλάβουν.

Τόσο τα θύματα όσο και ο δράστης μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό νοσοκομείο.

(Με πληροφορίες από lawandorder.gr)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ