25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ένας νεκρός από την κακοκαιρία στην Εύβοια. Εντοπίστηκε η σορός 69χρονου κτηνοτρόφου που αγνοούνταν

Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος άνδρας που αγνοείτο από χθες (14/10) στο Μεσοχώρι Ευβοίας. Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο κτηνοτρόφος εντοπίστηκε από ελικόπτερο που πετούσε πάνω από το ρέμα στο σημείο όπου ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες.

Το πτώμα βρέθηκε στην κοίτη του ρέματος, το οποίο τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του χθες το βράδυ. Στο σημείο μεταβαίνει ο γιος του, για την αναγνώριση της σορού. Οι επιχειρησιακές δυνάμεις είχαν ενισχυθεί τις τελευταίες ώρες, ωστόσο η επιχείρηση δεν είχε αίσιο τέλος. 

Συνολικά επιστρατεύτηκαν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ομάδα έρευνας διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ και ένα ελικόπτερο, καθώς και ομάδα Σ.ΜΗ.Ε.Α από την ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής. Παράλληλα, συνέδραμαν το Λιμενικό Σώμα και εθελοντές.

Σε επικοινωνία του με τις αρχές, το βράδυ της Πέμπτης (14/10), ο 69χρονος είχε περιγράψει πως βρισκόταν σε ένα βοσκοτόπι και ότι ήταν κυκλωμένος από χείμαρρο που έχει φουσκώσει.

Σημειώνεται ότι η υπερχείλιση ποταμού στα Νέα Στύρα, η διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο που οδηγεί στην περιοχή, τα 8 πλημμυρισμένα σπίτια και ο απεγκλωβισμός των οικογενειών που είδαν τα νερά να μπαίνουν στα σπίτια τους, μαζί με τον μέχρι πρότινος αγνοούμενο 69χρονο βοσκό, είναι τα καθοριστικά σημεία που όλη τη νύχτα έκαναν έντονη την αγωνία στην περιοχή.

(Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ