9 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ένα μεγάλο πάρτι στον Μέγδοβα, ετοιμάζει η ΑΛΑ Καρπενησίου για την προσεχή Κυριακή 30 Ιουλίου

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου επιστρέφει στα Άγραφα, διοργανώνοντας πολυθεματική εκδήλωση την Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023, στον Μέγδοβα και πιο ειδικά στην περιοχή Βοελάδα, πλησίον της σιδερένιας γέφυρας. Γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αγράφων και της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας-ΠΕ Ευρυτανίας.

«Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου κάνουμε εξόρμηση στο Δήμο Αγράφων να δροσιστούμε στον ποταμό Μέγδοβα (περιοχή Βοελάδα) για ένα off-road show + splash party να παίξουμε, να δροσιστούμε και να διασκεδάσουμε με μουσική και βουτιές στον ποταμό», αναφέρει η λέσχη.

«Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Ιουλίου θα κατασκηνώσουμε σε φυλασσόμενο χώρο στον χώρο του πάρτυ για όποιους ενδιαφέρονται (πρέπει να διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό). Την Κυριακή 30 Ιουλίου σε ειδική διαδρομή, σεβόμενοι πάντα το φυσικό κάλος της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί ειδική διαδρομή για αυτοκίνητα 4Χ4 αυστηρά. Μετά το πέρας της επίδειξης θα συνεχίσουμε με πάρτυ δίπλα στο ποτάμι με γνωστό DJ (…)».

Ώρα έναρξης 10:00πμ. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους. Στον χώρο θα υπάρχει φαγητό και ποτό. Τηλ. επικοινωνίας: 6948561131 Κωστής, 6972707998 Χρήστος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ