3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ένα μοναδικό βράδυ Σαββάτου χάρισε η Ρίτα Αντωνοπούλου στο κοινό των Κορυσχάδων, στη συναυλία μετά την έκθεση για το ’21 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις καλύτερες μουσικές βραδιές του εφετινού καλοκαιριού -ενός καλοκαιριού που “μάχεται” να επιστρέψει σε μια μορφής κανονικότητα- φιλοξενήθηκε στο μικρό αμφιθέατρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων, το βράδυ του Σαββάτου 31 Ιουλίου 2021.

Ήταν η συναυλία της εξαιρετικής ερμηνεύτριας, Ρίτας Αντωνοπούλου, που ξεκίνησε στις 10 το βράδυ, μετά το πέρας της τελετής εγκαινίων της εικαστικής έκθεσης με τίτλο «Το΄21 με τον χρωστήρα & τη γραφίδα – Στιγμές της ιστορίας μας στις τέχνες και στα γράμματα» [αναλυτικό ρεπορτάζ θα διαβάσετε στα ΕΝ της Τετάρτης 4/8]. Εντασσόταν στο πρόγραμμα των πολιτιστικών θερινών εκδηλώσεων “Γιορτές Δάσους 2021”.

Στο πλαίσιο μιας σειράς ζωντανών εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, η Ρίτα Αντωνοπούλου χάρισε ένα 2ωρο μουσικό ταξίδι με ένα ευρύ ρεπερτόριο, με τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών αλλά και νέων ταλαντούχων δημιουργών, όπως και κομμάτια από τη δική της δισκογραφία· σημείο αναφοράς τα τραγούδια του αείμνηστου Θάνου Μικρούτσικου (πχ Οι 7 Νάνοι)

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, με το γνωστό ερμηνευτικό πάθος και τη θεατρικότητα – εκφραστικότητα που τη χαρακτηρίζει, ένωσε τη φωνή της με το κοινό και κέρδισε -δίκαια- το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών, ντόπιων και επισκεπτών, που βρέθηκαν στους όμορφους Κορυσχάδες, παραμονή του Αυγούστου.

Αναφέρθηκε «…σε όσους ακόμη περπατάνε πάνω σε αυτή τη γη νομίζοντας ότι τους ανήκει χωρίς να έχουν καταλάβει τίποτα από τη μαγεία της ζωής» και αποχαιρέτισε το κοινό τα μεσάνυχτα. Στην αρχή δεν είχε παραλείψει να ευχαριστήσει για την πρόσκληση τον δήμαρχο Καρπενησίου, Νίκο Σουλιώτη, και την πρόεδρο της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, Εύη Κονιαβίτη.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ