29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι χάρισαν στην Αγ. Τριάδα ο Βαγγέλης Γερμανός & η Μιρέλα Πάχου (BINTEO+ΦΩΤΟ)

Στους πρόποδες του Βελουχιού, στο χωριό της Αγίας Τριάδας, σε μια βραδιά δροσερή και  κάτω από το φως των αστεριών, ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ διοργάνωσαν μια ωραία συναυλία με τον αειθαλή Βαγγέλη Γερμανό και την ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου.

Περίπου 300 άνθρωποι, κάτοικοι και επισκέπτες, απόλαυσαν τη μουσική παράσταση με τίτλο «Κρουαζιέρα για δυο», ένα ταξίδι στο παρελθόν αλλά με έντονα στοιχεία από το μουσικό σήμερα, μια συνεργασία επιτυχημένη που περιοδεύει ανά την Ελλάδα. Η συναυλία φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του χωριού και η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Ο Βαγγέλης Γερμανός, ανήσυχος και δημιουργικός, ακολουθώντας μια διαδρομή απ’ τα “Μπαράκια” ως τα “Μπλουζάκια” με τραγούδια όπως “Κηπουρός”, “Κρουαζιέρα”, “Απόκληρος”, “Μπανιέρα”, ”Δραπέτης”, “Γόησσα”, “Σκλάβος σου για πάντα” και τόσα άλλα, ξύπνησε στους μεγαλύτερους αναμνήσεις, ενώ με το χαμόγελο και το ακορντεόν της, η Μιρέλα Πάχου προσέδωσε την απαραίτητη φρεσκάδα στη βραδιά.

Η συναυλία άνοιξε με χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Καρπενησίου, Νίκο Σουλιώτη, που αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε πυροσβέστες και εθελοντές. Ο Βαγγέλης Γερμανός και η Μιρέλα Πάχου ευχαρίστησαν για την πρόσκληση τον Δήμαρχο Καρπενησίου και την Πρόεδρο της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, Εύη Κονιαβίτη. Παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Τ.Κ., του τοπικού συλλόγου κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ