29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έπαιξαν φούτσαλ στη μνήμη του Άλκη Καμπανού. “Ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος που θυσιάστηκε στον βωμό της οπαδικής βίας”

Παρότι μετρά μόλις λίγα χρόνια “ζωής”, το Καρπενήσι Φούτσαλ έχει καταγράψει μια αξιοσημείωτη παρουσία όχι μόνο σε αθλητικό-αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και όσον αφορά ζητήματα που άπτονται του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Το απόγευμα της Κυριακής 19/2, η ανδρική ομάδα του Καρπενήσι Φούτσαλ, που φέτος είναι ανενεργή και δεν συμμετέχει σε επίσημες διοργανώσεις, αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι, στο κλειστό γήπεδο του προπονητικού κέντρου, μικτή ομάδα μαθητών του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου.

Το φιλικό έγινε με πρωτοβουλία του υπεύθυνου επικοινωνίας του συλλόγου, Παναγιώτη Καραγιάννη, ενώ τα έσοδα (υπήρχε προαιρετική είσοδος) θα διατεθούν στη δομή που έχει δημιουργηθεί στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλαθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, που έπεσε νεκρός από οπαδική βία, καθώς και στα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην πενθήμερη εκδρομή της Γ΄ τάξης ΓΕΛ. Έγινε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με το Καρπενήσι Φούτσαλ να φθάνει άνετα στη νίκη (με σκορ 13-3). Τον Δήμο Καρπενησίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Σβερώνης. «Ευχόμαστε ο Άλκης να είναι ο τελευταίος που θυσιάστηκε στον βωμό της οπαδικής βίας και κάθε χρόνο θα τιμούμε την μνήμη του!», αναφέρει η ομάδα.

Στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι η εκ νέου ενεργοποίηση του ανδρικού τμήματος, που -πλην απροόπτου- θα επιστρέψει τη νέα χρονιά με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής σάλας, παράλληλα με τη συμμετοχή των γυναικών στην Α΄ Εθνική. Το ποδόσφαιρο σάλας εδραιώνεται στο Καρπενήσι και αποκτά συνεχώς νέους φίλους.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ