27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έργα ύδρευσης προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ σε εξέλιξη στο Καρπενήσι. Την κατανόηση των πολιτών ζητά η δημοτική αρχή (ΦΩΤΟ)

Έργα αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης της πόλης.

«Ζητάμε την κατανόηση των δημοτών και υπενθυμίζουμε ότι το νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό που πρέπει να διαχειριζόμαστε με σεβασμό για να έχουμε όλοι», τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου Καρπενησίου για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε μεγάλο τμήμα της πόλης.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που αφορούν το δίκτυο ύδρευσης, προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ. Ήδη, τα μηχανήματα του δήμου έχουν σκάψει σε δρόμους πλησίον του κέντρου Καρπενησίου (Νικ. Στράτου, Ζορμά, Αφροδίτης κ.α.). «Βελτιώνουμε την ποιότητα του νερού με την ολοκλήρωση των έργων της εγκατάστασης νέων σύγχρονων φίλτρων, καθώς και την αντικατάσταση των τελευταίων μέτρων αμιαντοσωλήνων. Τα δύο έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ, με τα οποία αναβαθμίζουμε την ποιότητα και την καλύτερη διαχείριση όλου του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Καρπενησίου», αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου. Τα έργα θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ