29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έρχεται η νέα σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» – Πρεμιέρα το Σάββατο στις 20:00 στην ΕΡΤ1

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ». Μια τρυφερή και αστεία ιστορία, που υμνεί τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στην ΕΡΤ, στις 8 το βράδυ. Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστούν στη σύγχρονη ρομαντική κωμωδία και υπόσχονται να ομορφύνουν τα Σαββατοκύριακά μας.

Υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο, αυτή είναι η Κατερίνα μέχρι τα 33 της όταν μαθαίνει ότι πάσχει από μία θανατηφόρα αρρώστια. Από την στιγμή εκείνη η στάση της προς τη ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Όχι, δεν πρόκειται για δράμα, αλλά για την πιο ανατρεπτική ρομαντική κομεντί που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ.

«Παρόλο λοιπόν που αυτή η κοπέλα ζει με αντισηπτικά αγκαλιά αποστειρώσεις γάζες και χειρουργικά γάντια συναισθηματικά είναι πάρα πολύ δοτική (…) και εκεί γνωρίζει έναν άνθρωπο που είναι πολύ σοβαρός πετυχημένος γιατρός αλλά αυτός είναι ουσιαστικά ο συναισθηματικά υποχόνδριος» είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Βάζει στόχο να ζήσει τις πιο απίθανες εμπειρίες με αποτέλεσμα όλη της η ζωή να γίνεται άνω κάτω, από τον σύντροφό της και την οικογένεια της μέχρι τον γιατρό της τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Είναι ένας πολύ τετράγωνος άνθρωπος συναισθηματικά σχεδόν νεκρός (…) η Κατερίνα έρχεται στην ζωή του… εξαιτίας όχι μιας λάθος διάγνωσης δικιάς του, ενός μπερδέματος που έχει γίνει και αντί να ανακοινώσει σε άλλον ανακοίνωσε σε έναν πολύ νέο άνθρωπο ότι πεθαίνει σε 6 μήνες. Οπότε, μετά θα προσπαθήσει να μπαλώσει το λάθος που έκανε γιατί είναι ίσως και το μοναδικό λάθος της ζωής του (…) Εκεί πέρα που φαίνονται δύο ασύνδετοι άνθρωποι ξαφνικά υπάρχει κοινός κώδικας επικοινωνίας» δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι ενώνονται σε μία σειρά για όλη την οικογένεια που μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις έρχεται να μοιράσει γέλιο και αισιοδοξία.

«Από μια συνωνυμία, σύμπτωση, έχουν το ίδιο επίθετο 2 ασθενείς η μια εκ των οποίων είναι η Γερονικολού … γίνεται ένα φοβερό μπέρδεμα και από εκεί αρχίζουν όλα (…) μπερδέματα, μπλεξίματα, ερωτικές ιστορίες, όλα αυτά που μπορεί να φανταστεί κανείς, γίνονται όλα» ανέφερε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Όποιος δει τη σειρά το βράδυ πριν κοιμηθεί θα αρχίσει να αναρωτιέται.. θα δει και 2ο επεισόδιο και 3ο και 4ο επεισόδιο, από κάποιο σημείο και μετά θα αλλάξει κάτι στη ζωή του» σημείωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Επιμέλεια: Βαλέρια Δολαψάκη, Δήμητρα Σέκη

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ