29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έτρεξαν και φέτος στον Κρικελλόποταμο, από τα Διπόταμα μέχρι τον Πρόδρομο. Τα αποτελέσματα στα “Παραποτάμια 2022” (ΦΩΤΟ)

Την ευκαιρία να γνωρίσουν μια από τις όμορφες γωνιές της ευρυτανικής γης, είχαν οι συμμετέχοντες στον αγώνα «Παραποτάμια – Κρικελοπόταμος, ο βρεγμένος δρόμος», που διεξήχθη πρόσφατα (7/8) από τον ΕΟΣ Πανταβρέχει και υπό την αιγίδα της ΠΕ Ευρυτανίας, του ΟΠΑΣΤΕ και του Δήμου Καρπενησίου.

Αθλητές και αθλούμενοι όλων των ηλικιών πήραν μέρος στον αγώνα, που είχε εκκίνηση στα Διπόταμα Προυσού και τερματισμό στον οικισμό Πρόδρομος Ευρυτανίας. Επρόκειτο για διαδρομή αντίθετα από τη ροή του Κρικελιώτη ποταμού (river trekking) συνολικής απόστασης περίπου 8 χιλιομέτρων· τα 7400μ. κινούνται μέσα στην κοίτη του ποταμού και τα υπόλοιπα 600μ. σε μονοπάτι, με 35 περάσματα μέσα στο νερό.

Στην κατηγορία Ανδρών, ο Θοδωρής Τσώνης έκοψε πρώτος το νήμα με χρόνο 1 ώρα και 15’, ενώ δεύτερος ήταν ο Ηλίας Σαμόγλου (1ω και 16λ.) και τρίτος ο Νίκος Λαθύρης (1ω και 19λ.). Αντίστοιχα, στις Γυναίκες νικήτρια ήταν η Χαρά Παρασκεύα (1ω και 31λ.) και την ακολούθησαν η Αθανασία Σερετάκη (1ω και 51λ.) και η Ευφροσύνη Σιάτρα (1ω και 53λ.).

Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ