Έφθασε στο Καρπενήσι ο Παναιτωλικός και ξεκίνησε αμέσως προπονήσεις – Η στάση στην Παναγία την Προυσιώτισσα (ΦΩΤΟ)

Έφθασε στο Καρπενήσι ο Παναιτωλικός και ξεκίνησε αμέσως προπονήσεις – Η στάση στην Παναγία την Προυσιώτισσα (ΦΩΤΟ)

Στο Καρπενήσι αφίχθη, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, ο Παναιτωλικός, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2024-2025. Θα ακολουθήσει ο Λεβαδειακός του Πάνου Λιάγκα.

Χθες οι Αγρινιώτες έκαναν προπόνηση με βάρη, ενώ νωρίς το πρωί της Δευτέρας (8/7) πάτησαν το χορτάρι του βοηθητικού γηπέδου του Αθλητικού Κέντρου, όπου καθημερινά θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας, μέχρι και τις 19 Ιουλίου.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Τσάβες, Στεργιάκης, Παρδαλός, Παπαζώης, Μπακάκης, Μαυρίας, Αγαπάκης, Τορεχόν, Ρουίθ Πάλμα, Στάγιτς, Μλάντεν, Παντελάκης, Σιέλης, Αναστασόπουλος, Πέρες, Κουντούρης, Λιάβας, Μπελεβώνης, Νικολάου, Μπουζούκης, Ντίας, Λομόνακο, Μαϊντέβατς, Μάνος, Γαλιάτσος, Ράδος, Χότζα, Κακιώνης, Μορφάκης. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Πετράκης.

Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Παναιτωλικού στο Αθλητικό Κέντρο, το πρωί της Δευτέρας 8/7/24

Προσκύνημα στον Προυσό

Στο δρόμο προς το Καρπενήσι, η αποστολή έκανε στάση για προσκύνημα στην Ι.Μ. Παναγίας Προυσιώτισσας. Ο Παναιτωλικός θα δώσει και φιλικά παιχνίδια επί ευρυτανικού εδάφους, το Σάββατο 13/7 με τον Λεβαδειακό και την Τετάρτη 17/7 με Λαμία.

Εκδρομή των οπαδών

Εξάλλου, μαζική παρουσία στο Καρπενήσι για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της σεζόν απέναντι στον Λεβαδειακό, προανήγγειλαν οι Warriors, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού. «Το επόμενο Σάββατο 13 Ιουλίου ανεβαίνουμε ίσως στο πιο όμορφο μέρος που επισκεπτόμαστε ανέκαθεν ελέω Παναιτωλικού. Καλούμε όλο τον κόσμο μαζί μας. Με την ορμή του περασμένου Απριλίου, με την ίδια δίψα και πυγμή. Πάμε να δώσουμε δυναμικό παρών, να δείξουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο Παναιτωλικός στέκει πιο περήφανος, δυνατός κι ενωμένος από ποτέ. Ο Παναιτωλικός μπορεί να ονειρεύεται… ΟΛΟΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ (και τα μπλε)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.