20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Ήθελα να βοηθήσω” υποστηρίζει η διοικητική υπάλληλος του Κ.Υ. Παλαμά για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Την πρόθεση της να βοηθήσει συγγενείς και όχι να βλάψει, αναφέρει στην απολογία της η διοικητική υπάλληλος για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Παλαμά. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν και είδαν το φως της δημοσιότητας, δήλωσε μετανιωμένη γι αυτήν την πράξη, ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε συνεργός και δεν είχε οικονομικές απολαβές από τις συγκεκριμένες πράξεις. Επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι είχε αγαθή πρόθεση και ήθελε να βοηθήσει τα πέντε της αδέρφια ώστε να μη χάσουν τη δουλειά τους, διαπνεόμενη από αισθήματα αλληλεγγύης. Τονίζει δε ότι παραπλάνησε και τον ίδιο της τον σύζυγο, ο οποίος εμβολιάστηκε κανονικά, μη διενεργώντας τη δεύτερη δόση στα δύο της παιδιά. Ισχυρίστηκε ότι η ψυχολογική της κατάσταση ήταν φορτισμένη λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας της ίδιας, λόγω της απώλειας της μητέρας της, ενώ προβληματίστηκε και για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του covid-19 με δεδομένο ότι η υγεία του πατέρα της, αν και εμβολιασμένος, χειροτέρευσε και έμεινε κατάκοιτος.
Ο φόβος των συγγενικών της προσώπων οι οποίοι ήταν εξαρχής κατά του εμβολιασμού και ο κίνδυνος απώλειας της εργασίας τους, υποστήριξε η διοικητική υπάλληλος, ήταν οι βασικές αιτίες που την οδήγησαν σε αυτήν την πράξη, και δήλωσε μετανιωμένη.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια στη απολογία της αναφέρει ότι ήθελε να βοηθήσει συγγενικά της πρόσωπα, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ, το οποίο ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε δύο μέρες, παραδέχθηκε ότι εμπλέκεται σε συνολικά 34 περιστατικά πλαστών εμβολιασμών. Έχει ήδη τεθεί σε αργία για ένα μήνα με στέρηση μισθού, ενώ ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Σερέτης την παρέπεμψε στο πειθαρχικό της ΥΠΕ με το ερώτημα της οριστικής αργίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το πειθαρχικό συμβούλιο, στο οποίο προΐσταται πρωτοδίκης, θα συνεδριάσει στις 3 Οκτωβρίου.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ