19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ήταν όμορφη & μελωδική η αυγουστιάτικη πανσέληνος στους Κορυσχάδες, στη συναυλία “Οι Μέλισσες που αγριεύουν τις νύχτες” [ΒΙΝΤΕΟ]

Μερικά από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του ελληνικού τραγουδιού, υπό το φως της πανσελήνου στους γραφικούς Κορυσχάδες Ευρυτανίας...

Τα εμπόδια που έθεσε ο καιρός ξεπεράστηκαν και η μουσική παράσταση με τίτλο “Οι Μέλισσες που αγριεύουν τις νύχτες” πραγματοποιήθηκε κανονικά στο αμφιθέατρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων, το βράδυ της Παρασκευής (12/8). Υπό το φως της πανσελήνου, το κοινό απόλαυσε το τρίο της Αναστασίας Μουτσάτσου, του Alex Sid και του Γιάννη Βασιλώττου -που αναδείχθηκε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες».

ΒΙΝΤΕΟ

Κορμός του προγράμματος ήταν τα τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για τη δημοφιλή σειρά από τον συνθέτη Alex Sid (Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο) σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη, τραγούδια όπως τα «Κάθε Δειλινό », «Σ’ αγάπησα», «Μάτια Κειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης» κ.α., ενώ στη διαδρομή της βραδιάς ακούστηκαν μερικά από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του ελληνικού τραγουδιού.

«Μια άκρως ατμοσφαιρική βραδιά στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσέληνου μας χάρισαν “Οι Μέλισσες που αγριεύουν τις νύχτες”!», αναφέρει για τη συναυλία ο Δήμος Καρπενησίου και προσθέτει: «Η αισθαντική Αναστασία Μουτσάτσου με την κρυστάλλινη φωνή της, ο εξαιρετικός συνθέτης – ερμηνευτής Alex Sid και ο πολυτάλαντος ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος μας ταξίδεψαν με μια ξεχωριστή, τρυφερή αλλά και δυναμική μουσική παράσταση με τραγούδια από την ομώνυμη σειρά Άγριες Μέλισσες αλλά και ένα πλούσιο ποτ πουρί από γνωστά τραγούδια και διασκευές στο ειδυλλιακό τοπίο που δημιουργήθηκε δίπλα στο Μουσείο μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό το μουσικό ταξίδι!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ