24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αήττητη η Γεωργία | Νίκες εκτός έδρας για Βουλγαρία και Εσθονία

 

Η… παρέα του Κβίτσα Κβαρατσχέλια κατάφερε να ολοκληρώσει δίχως ήττα την παρουσία της στο Nations League, καθώς επικράτησε με 2-1 του Γιβραλτάρ στην 6η αγωνιστική. Τρίποντα για Βούλγαρους και Εσθονούς κόντρα σε Βόρεια Μακεδονία και Σαν Μαρίνο αντίστοιχα.

Το Nations League οδεύει προς το τέλος του, καθώς σήμερα διαμορφώθηκαν οι βαθμολογίες σε ορισμένους εκ των ομίλων της διοργάνωσης.

Η Γεωργία νίκησε εύκολα με 2-1 το Γιβραλτάρ στο “Στάδιο Βικτόρια”, έφτασε τους 16 βαθμούς και ολοκλήρωσε με αήττητο σερί τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Στην αναμέτρηση, οι Κβαρατσχέλια και Τσιταϊσβίλι πέτυχαν τα τέρματα για την Εθνική τους ομάδα, ενώ από το Γιβραλτάρ μείωσε στο σκορ ο Άνεσλεϊ.

Στο άλλο παιχνίδι του ίδιου ομίλου, η Βουλγαρία επικράτησε με 1-0 της Βόρειας Μακεδονίας των δέκα παικτών (από το 14′), χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ντεσπόντοβ στο 50ο λεπτό. Οι Βούλγαροι εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση του ομίλου, φτάνοντας τους 9 βαθμούς, έναντι 7 της Βόρειας Μακεδονίας.

Στην τέταρτη κατηγορία και στον δεύτερο όμιλο του Nations League, η Εσθονία νίκησε εύκολα με 4-0 τον Άγιο Μαρίνο, με γκολ που πέτυχαν οι Άνιερ (δις), Τένιστε και Σάπινεν. Έτσι, οι Εσθονοί δεν έχασαν ούτε μία αναμέτρηση στον όμιλο, φτάνοντας τους 12 βαθμούς.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ