2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αίσιο τέλος στην αναζήτηση 59χρονου Ευρυτάνα – Εντοπίστηκε σώος σε αγροτική περιοχή στη Θήβα

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών στη Θήβα για 59χρονο Μικροχωρίτη, ευτυχώς με θετική κατάληξη

Η περιπέτεια του Γ.Τ., 59 ετών, έληξε με αίσιο τρόπο χθες, Κυριακή 28/01/2024, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ευαισθητοποιημένος πολίτης εντόπισε τον άνδρα σε αγροτική περιοχή στη Θήβα και ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Πρόκειται για 59χρονο με καταγωγή από το Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, που χάθηκε στην περιοχή της Θήβας την Παρασκευή 26/1. Το ”Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του στις 28/1/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του. Ο 59χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που δυσκολεύουν τον προσανατολισμό και την επικοινωνία του.

«Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για την εξαφάνιση του (…), η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Οργανισμού “Θανάσης Μακρής” κινητοποιήθηκε με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αθήνας και την Ομάδα Διάσωσης Δέλτα, καθώς και με την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Θήβας. Καθώς οι Ομάδες κατευθύνονταν στο σημείο, ενημερωθήκαμε για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του (..)», αναφέρει το ”Χαμόγελο του Παιδιού”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ