25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αγρίνιο / Προφυλακιστέος ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του 4χρονου αγοριού

Προφυλακιστέος κρίθηκε με απόφαση του ανακριτή του Στρατοδικείου Ιωαννίνων ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ' εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Τετάρτη (9/11) ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Η στρατιωτική δικαιοσύνη των Ιωαννίνων, που ανέλαβε την έρευνα της υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης ενός τετράχρονου αγοριού από 28χρονο φαντάρο το 2021 στο Αγρίνιο, απεφάνθη πως ο φερόμενος ως δράστης, δεν πρέπει πλέον να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Χρειάστηκε, αναφέρει το agriniopress.gr, να περάσουν περίπου 16 μήνες από την υποβολή της μήνυσης σε βάρος του από τον πατέρα του παιδιού, ώστε να έρθει η μέρα της απολογίας. Αυτό έγινε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στον στρατιωτικό Ανακριτή των Ιωαννίνων. Τα όσα υποστήριξε ο 28χρονος και ο συνήγορος του Χρ. Τσιμπούκης, δεν έπεισαν όπως φαίνεται τους στρατιωτικούς δικαστικούς και ο κατηγορούμενος οδηγείται στις φυλακές των Γρεβενών από το Τμήμα Μεταγωγών της Αστυνομίας, στα Γιάννενα.

Στον 28χρονο, διαβάζουμε στο ίδιο ρεπορτάζ, αναμένεται να ασκηθεί και δεύτερη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, μετά την εύρεση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας σε λάπτοπ που κατείχε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του 4χρονου παιδιού προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του 28χρονου άνδρα τον Ιούλιο του 2021, όμως η ποινική δίωξη ασκήθηκε από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων επτά μήνες αργότερα, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2022. Σημειώνεται ότι την περίοδο που ο 28χρονος φέρεται να κακοποίησε το παιδί ήταν φαντάρος, επομένως σύμφωνα με την αστυνομία ο στρατός ήταν το σώμα που θα έπρεπε να κινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες και ο κατηγορούμενος να περάσει στρατοδικείο. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 28χρονου φερόμενου δράστη έγινε στις 18 Οκτωβρίου του 2022, ωστόσο, δεν ακολούθησε σύλληψη.

Με στοιχεία από agriniopress.gr, ethnos.gr

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ