19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΑΓΡΑΦΑ. Αυξάνονται ανησυχητικά τα κρούσματα σε πολλά χωριά. Αύριο Πέμπτη (3/12) μοριακά τεστ στο Ραπτόπουλο από τον ΕΟΔΥ

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία τα οποία συλλέγει ο ΕΟΔΥ για την εξάπλωση του κορονοϊού σε πολλά χωριά των Αγράφων. Τις τελευταίες ημέρες εντοπίστηκαν αρκετά περιστατικά στα χωριά Βαλαώρα και Ραπτόπουλο, ενώ τουλάχιστον 20 κρούσματα καταγράφονται σε συγκεκριμένα χωριά των Αγράφων. Πρόσφατα, ένας νέος άνθρωπος, 51 ετών, από χωριό της δυτικής Ευρυτανίας, νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Η υγεία του, όμως, επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και πλέον νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στη Λαμία.

Σήμερα, Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 το απόγευμα, ακόμα ένας άνθρωπος από το ίδιο χωριό της δυτικής Ευρυτανίας, 59 ετών, που ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και πλέον νοσηλεύεται -και αυτός- σε κλίνη ΜΕΘ στη Λαμία.

Έλεγχοι ΕΟΔΥ στο Ραπτόπουλο

Τα δυσοίωνα αυτά στοιχεία έχουν ανησυχήσει τις τοπικές αρχές και σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Αγράφων, το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται αύριο, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, από το πρωί, στο Ραπτόπουλο και θα πραγματοποιεί εθελοντικά μοριακά τεστ στους πολίτες.

“Με ενημέρωση από τον Δήμο Αγράφων την Πέμπτη 03/12/2020 ο ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Ραπτόπουλο για τεστ covid. Οι Πρόεδροι των κοινοτήτων ήδη ενημερώνουν τον κόσμο και κυρίως αυτούς που έρχονται σε επαφή σε σημεία συνωστισμού όπως καταστήματα κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθούμε στους Προέδρους”, αναφέρεται σε ανακοίνωση πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής που καλούν τον κόσμο να πραγματοποιήσει το τεστ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ