23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αγώνας Ζωής / Σήμερα το απόγευμα εγκαινιάζεται στην Αθήνα το σπίτι φιλοξενίας Ευρυτάνων καρκινοπαθών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η στιγμή που περίμεναν εδώ και καιρό οι άνθρωποι του συλλόγου Αγώνας Ζωής, έφθασε. Τα εγκαίνια του σπιτιού φιλοξενίας Ευρυτάνων καρκινοπαθών, που βρίσκεται στον Καρέα Αττικής (οδ. Δάφνης 17) θα γίνουν σήμερα Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, και ώρα 7.30 το απόγευμα. Θα παραβρεθούν μέλη και φίλοι του συλλόγου, εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από την Ευρυτανία, την ομογένεια κ.α.

Οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης στο διαμέρισμα ολοκληρώθηκαν πριν λίγες εβδομάδες και, πλέον, το σπίτι θα είναι διαθέσιμο για πολίτες που έχουν ανάγκη. Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι ριζικές και εντυπωσιακές, όπως καταδεικνύουν και οι φωτογραφίες που εξασφάλισαν τα Ευρυτανικά Νέα.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από σχετικές ενέργειες, το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου (όπου ανήκει ιδιοκτησιακά το ακίνητο) παραχώρησε προς χρήση στον σύλλογο, έναντι συμβολικού ετήσιου μισθώματος, διαμέρισμα περίπου 60 τ.μ. στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Καρέα Αττικής. Το διαμέρισμα ήταν ακατοίκητο για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες και γι’ αυτό απαιτήθηκαν εργασίες πλήρους ανακαίνισης.

Το σπίτι θα παραχωρείται σε Ευρυτάνες ασθενείς με καρκίνο, για τη διαμονή των ιδίων και των συνοδών τους, κατά τη διάρκεια των θεραπειών τους σε νοσοκομεία της Αττικής, δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ