25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Με Τσιγκρίνσκι και απουσίες η «κιτρινόμαυρη» αποστολή

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Με Τσιγκρίνσκι και απουσίες η «κιτρινόμαυρη» αποστολή

Προβλήματα αλλά και μια σημαντική επιστροφή για την ΑΕΚ, ενόψει του αυριανού αγώνα (18.004.2021 / 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική των play off της Superleague.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό εντός έδρας ματς (18/4 – 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αποστολή του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται κανονικά τόσο ο Κώστας Γαλανόπουλος (παρά το μικροπρόβλημα που παρουσίασε την Παρασκευή), όσο και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά από σχεδόν δύο μήνες. Μέσα είναι και ο Μαχαίρας.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Τάνκοβιτς (κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει με τις ενοχλήσεις που ένιωθε μετά το ματς στην έδρα του Άρη), Σάκχοφ, Μπακάκης, Νταντσένκο, Χνιντ, Λάτσι, Ραντόνια και Χριστόπουλος, οι οποίοι έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, όπως φυσικά και ο Αντρέ Σιμόες που ακολούθησε θεραπεία.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

 

To άρθρο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Με Τσιγκρίνσκι και απουσίες η «κιτρινόμαυρη» αποστολή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ