28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΑΕΚ – Βελέζ 0-0 LIVE: Σημαντική ευκαιρία με Αραούχο

Έχοντας μετά από… πολύ καιρό τους οπαδούς της στο πλευρό της, η ΑΕΚ υποδέχεται την Βελέζ Μόσταρ και θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή, που θα την στείλει στον 3ο προκριματικό γύρου του Europa Conference League.

Μετά από 974 μέρες η ΑΕΚ θα έχει και πάλι στο πλευρό της τον κόσμο της σε ευρωπαϊκό αγώνα. Με τη βοήθεια του θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα με 2-1 από την Βελέζ στο Μόσταρ και να πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αν η ΑΕΚ τα καταφέρει και πάρει την πρόκριση σε βάρος της Βέλεζ θα παίξει κόντρα στον νικητή του ζευγαριού της Έλφσμποργκ – Μιλσάμι (νίκη των Σουηδών στο -πρώτο- εντός έδρας ματς με 4-0).

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κέβιν Κλάνσι από την Σκωτία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του ΜακΓκίτσι και Καρ, ενώ τέταρτος θα είναι ο ΜακΛίν.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Εκτός αποστολής του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έμειναν οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ζίγκα Λάτσι, που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Όλεγκ Νταντσένκο αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό και επίσης δεν θα είναι διαθέσιμος.

To άρθρο ΑΕΚ – Βελέζ 0-0 LIVE: Σημαντική ευκαιρία με Αραούχο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ