20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΑΕΚ: «Πρώτη» για Χιμένεθ με απουσίες, θετικός στον κορονοιό ο Παουλίνιο

ΑΕΚ: «Πρώτη» για Χιμένεθ με απουσίες, θετικός στον κορονοιό ο Παουλίνιο

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού (03.01.2021 / 19:30) με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει αρκετές αλλά δικαιολογημένες απουσίες.

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά την άδεια των εορτών, με τον νέο προπονητή της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ να μην έχει στη διάθεση του τους τέσσερις Πορτογάλους της ομάδας.

Ολιβέιρα, Σιμόες και Λόπες είχαν πρόβλημα στην πτήση τους από το Παρίσι. Μάλιστα, ο Αντρέ Σιμόες ήταν εκείνος που μίλησε με τον Μανόλο Χιμένεθ για την πολύωρη καθυστέρηση που είχαν, γεγονός που τους εμπόδισε να φτάσουν στην Αθήνα… on time.

Click4more: ΑΕΚ – Χιμένεθ: Η πρώτη του ημέρα και η προπόνηση υπό βροχή (video, pics)

Την ίδια στιγμή, ο Παουλίνιο έμεινε στην Πορτογαλία καθώς βρέθηκε αρχικά θετικός στον κορονοϊό. Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου της συγκεκριμένης χώρας, ο μπακ της ΑΕΚ θα πρέπει να μείνει για μία εβδομάδα σε καραντίνα, ενώ αν μετά το τέλος αυτής βγάλει νέο θετικό τεστ, τότε θα πρέπει να μείνει άλλη μία εβδομάδα στην πατρίδα του. Το… κακό είμαι μικρό στην προκειμένη περίπτωση, αφού ο Παουλίνιο δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Από την προπόνηση της ΑΕΚ απουσίασε και ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός έβγαλε μεν αρνητικό τεστ κορονοϊού, αλλά το εργαστήριο στο οποίο το έκανε δεν του έστειλε το αποτέλεσμα εγκαίρως κι έτσι δεν μπόρεσε να ταξιδέψει και να επιστρέψει. Ο φορ της Ένωσης ενημέρωσε σχετικά τον Παναγιώτη Κονέ και θα βρεθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα (28.12.2020).

To άρθρο ΑΕΚ: «Πρώτη» για Χιμένεθ με απουσίες, θετικός στον κορονοιό ο Παουλίνιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ