20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης: Ο Τσιλούλης «πάγωσε» τη Λάρισα (video)

ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης: Ο Τσιλούλης «πάγωσε» τη Λάρισα (video)

Σε ένα κακό παιχνίδι στο παγωμένο από το χιόνι Αλκαζάρ, ο Απόλλων Σμύρνης βρήκε το μοναδικό γκολ του αγώνα και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, η οποία παρέμεινε έτσι στις τελευταίες θέσεις της Superleague.

Οι παίκτες των δύο ομάδων δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό και εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, με τον αγώνα να μην έχει ρυθμό και τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” έδειξε όμως περισσότερη διάθεση για να “απειλήσει” και προειδοποίησε στο 63′ με μία συνεργασία του Τσιλούλη με τον Ντάουντα, που κατέληξε με τον δεύτερο να σουτάρει άουτ από καλή θέση. Οι δυο τους άλλαξαν ρόλους στο 72′, με τον Νιγηριανό να “στρώνει” την μπάλα στον συμπαίκτη του κι αυτός να πλασάρει από κοντά για το 1-0 στο ματς.

Η Λάρισα δεν κατάφερε να αντιδράσει στη συνέχεια, με τη μοναδική της καλή στιγμή να έρχεται στις καθυστερήσεις με τον Τρούγιτς να βρίσκεται απέναντι από την εστία, αλλά στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ. 

Ο Απόλλων Σμύνρης έφυγε έτσι με το διπλό από το Αλκαζάρ και έκανε σημαντικό “βήμα” για την παραμονή του στη Superleague, αφού έφθασε τους 15 βαθμούς, την ώρα που “βύθισε” παράλληλα τη Λάρισα στην προτελευταία θέση με μόλις 8 βαθμούς.

To άρθρο ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης: Ο Τσιλούλης «πάγωσε» τη Λάρισα (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ