29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αεράτο SUV με έκπτωση και δωρεάν εξοπλισμό














SUV μοντέλα είναι πάρα πολλά στην αγορά, από μίνι και οικονομικά σε τιμή, έως μεγάλα πολυτελείας και πανάκριβα, καλύπτοντας στο σύνολό τους μια ευρεία γκάμα αγοραστών. Ανεξαρτήτως μάρκας, όλα σχεδόν τα SUV έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Το 5θυρο αμάξωμα με κλειστή οροφή, είτε είναι κλασικό SUV, ή τύπου κουπέ. Όμως υπάρχει ένα μοναδικό στην κατηγορία του SUV, γιατί είναι κάμπριο. Αυτό δεν είναι άλλο, από το T-Roc Cabriolet.

Το VW T-Roc Cabriolet βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του αδελφού 5θυρου T-Roc και μοιράζεται με αυτό το ίδιο εμπρός μέρος, όμως από εκεί και πίσω είναι διαφορετικό. Το «ανοιχτό» T-Roc έχει μήκος 4.268 χλστ., πλάτος 1.811 χλστ., ύψος 1.522 χλστ. και μεταξόνιο 2.630 χλστ., προσφέροντας άνετους χώρους στους εμπρός επιβάτες και απλά επαρκείς για τους δύο πίσω. Το T-Roc Cabriolet εξοπλίζεται με μια υψηλής ποιότητας μαλακή οροφή, η οποία αναδιπλώνεται σε μόλις εννέα δευτερόλεπτα. Η διαδικασία αυτή γίνεται και εν κινήσει σε ταχύτητες έως και 30 χλμ./ώρα, χάρη σε ένα ηλεκτροϋδραυλικό μηχανισμό, που ασφαλίζει και απασφαλίζεται χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρομηχανικό σύστημα.

Σε περίπτωση ανατροπής, οι επιβάτες στο T-Roc Cabriolet προστατεύονται και από την πτυσσόμενη μπάρα. Αυτή αναπτύσσεται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου προς τα πάνω και στο ύψος των πίσω προσκέφαλων. Επιπλέον, το T-Roc Cabriolet έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας με το ενισχυμένο πλαίσιο παρμπρίζ και πολυάριθμες δομικές τροποποιήσεις, όπως στο κάτω μέρος του πλαισίου, στα πλευρικά πάνελ, στα εγκάρσια στοιχεία και στις πόρτες.

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για όσους ενδιαφερόμενους να το αποκτήσουν, όχι μόνο λόγω εποχής, αλλά και γιατί προσφέρονται ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με πρόσθετο εξοπλισμό και με επιπλέον όφελος που φτάνει έως τα 1.102 ευρώ. Διατίθενται T-Roc Cabriolet 1.0 TSI 115PS σε τιμές που ξεκινούν από 27.399 ευρώ, καθώς και T-Roc Cabriolet 1.5 TSI ACT 150PS DSG, από 32.354 ευρώ.

Από την πιο οικονομική έκδοση, το T-Roc Cabriolet είναι πληρέστατο σε εξοπλισμό και περιλαμβάνει τα εξής:

6 αερόσακοι
Front Assist με City Emergency Braking και Pedestrian Monitoring
Lane Assist
Adaptive Cruise Control
Park Pilot
Σύστημα Infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών
Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με χειριστήρια
Αυτόματος κλιματισμός
Όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες
Φώτα ημέρας LED και πίσω φώτα τεχνολογίας LED
Αισθητήρες φωτεινότητας & βροχής
Ζάντες αλουμινίου “Mayfield” 7J x 17

Δείτε εδώ τα ετοιμοπαράδοτα VW T-Roc Cabriolet με τα οφέλη.

The post Αεράτο SUV με έκπτωση και δωρεάν εξοπλισμό appeared first on AutoGreekNews.

… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ