19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αθλητικός διευθυντής Μπάγερν Μονάχου: «Οι παίκτες είναι τεμπέληδες, δεν το έχω ξαναδεί αυτό»

Έπειτα από την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 2-1, η ομάδα των Βαυαρών βρίσκεται στην δεύτερη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, μόλις ένα βαθμό πίσω από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο προπονητής της ομάδας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν και ο αθλητικός διευθυντής της, Χασάν Σαλιχαμίτζιτς, μίλησαν με «σκληρά» λόγια για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε ανοίξει το σκορ με το γκολ του Γιόσουα Κίμιχ, ωστόσο στην συνέχεια του αγώνα η ομάδα υπέπεσε σε δύο πέναλτι, με τον Εζέκιελ Παλάσιος της Λεβερκούζεν να ευστοχεί και τις δύο φορές από την άσπρη βούλα, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε καυστικά για την απόδοση των παικτών του, ενώ δήλωσε πως πιστεύει ότι δεν έχουν καθόλου εργατικότητα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Αυτό το πράγμα συμβαίνει ξανά και ξανά. Ναι μεν, έχει βελτιωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, αυτή η «μίξη» που πρέπει να έχουμε μεταξύ συναισθημάτων και ποιότητας. Σήμερα ήμασταν τεμπέληδες. Κάποιοι παίκτες δεν έδιναν τίποτα ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά, το απόλυτο μηδέν. Ήμασταν αδύναμοι στο ίδιο μας το παιχνίδι».

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χασάν Σαλιχαμίτζιτς, ο οποίος αγωνίστηκε με την Μπάγερν Μονάχου από το 1998 μέχρι και το 2007, επίσης μίλησε με επικριτικά λόγια για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας:

«Αυτό που είδαμε σήμερα δεν ήταν η Μπάγερν Μονάχου. Οι παίκτες είναι τεμπέληδες, δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Χάσαμε από μία ομάδα που έπαιξε και την Πέμπτη, μάλιστα η Μπάγερ ήταν απόλυτα καλύτερη από εμάς,

Σπάνια έχω δει μια ομάδα με τόσο λίγη ορμή, χωρίς πάθος, νοοτροπία και όρεξη για μονομαχίες μέσα στο γήπεδο. Είναι μία ομάδα η οποία όταν μπαίνει με την σωστή νοοτροπία στον αγωνιστικό χώρο δεν χάνει ποτέ, είναι εξαιρετική. Αλλά είναι εξίσου χάλια, όταν δεν υπάρχει αυτή η νοοτροπία πριν τον αγώνα».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ