19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αιολικός-Ολυμπιακός Β’ 0-5. Θετικό το πρώτο τεστ της ομάδας του Ιμπαγάσα στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο του φιλικό έδωσε ο Ολυμπιακός Β’ στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τον Αιολικό και νίκησαν με 5-0, δείχνοντας αρκετά θετικά στοιχεία ενόψει της συνέχειας.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες στο ματς, μία σε κάθε ημίχρονο, με την ομάδα του Πειραιά να προηγείται στο ημίχρονο με 2-0 χάρη στα γκολ των Νταμπό και Συρμή, χάρη σε ασίστ των Συρμή και Κατσουλίδη αντίστοιχα, ενώ δοκάρι είχε ο Καράκουτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’ βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Μπα να σκοράρει δύο φορές, μία από εκτέλεση πέναλτι και μία με το κεφάλι μετά από σέντρα του Νίκολιτς, ενώ ωραίο γκολ σημείωσε με μακρινό σουτ ο υπό δοκιμή Καρανάτσιος.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Ιμπαγάσα, είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 8 του μήνα, κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου, που επίσης θα προετοιμαστεί στο Καρπενήσι.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θ. Γιακαλής): Πιττάτζιης, Χάιδος, Παστρικός, Μπιμπισίδης, Τσουκαλάς, Ζαφειρίδης, Μουκίδης, Ζότο, Γκίκα, Χατζηστάμου, Σκαθαρούδης. Έπαιξαν και οι: Οικονομόπουλος, Δερμιτζάκης, Κανελλόπουλος, Μπιέλομπρεκ, Στεφάνοβιτς, Ηλιόπουλος, Μυτάκης, Μωυσίδης, Μπουσταμάντε, Μαγκράτζε, Μπαλωμένος,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κατσουλίδης, Κινκουέ, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαυρουδής, Νταμπό, Συρμής, Αργυρίου, Καράκουτης, Αλίγιαγκιτς. Έπαιξαν και: οι Έξαρχος, Ντόι, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Μπα, Σαπουντζής, Καρανάτσιος, Ιμπαγάσα, Σέντρικ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ