19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αισιοδοξία για το μέλλον της Εθνικής (video)

 

Ο Γιώργος Πετρέας μιλάει αποκλειστικά στο ertsports.gr και εξηγεί ποια είναι η φιλοσοφία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τον καινούργιο προπονητή. Αλλά και τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, λίγο μετά το 4/4 που έχει κάνει στον προκριματικό όμιλο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, δίνει το στίγμα της δουλειάς που γίνεται με τον Ντάντε Μπονιφάντε αλλά και τις προσδοκίες που μπορούμε να έχουμε από αυτή τη φουρνιά παικτών.

Μετά την πετυχημένη πορεία της Ελλάδας με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο στον πάγκο, βρισκόμαστε μια ανάσα από την πρόκριση στο Eurovolley. Ο Πετρέας με την εμπειρία που κουβαλάει όλα αυτά τα χρόνια, εξηγεί πως… παντρεύεται ο νεανικός ενθουσιασμός και το ταλέντο με την εμπειρία. Σ’ ένα μεταβατικό στάδιο για την Εθνική μας ομάδα, μετά την πρόσκληση νέων παικτών.

Μεταξύ άλλων, ο Πετρέας αναφέρθηκε στην τρέχουσα κατάσταση της Εθνικής ομάδας, λέγοντας: «Για εμάς είναι μία κομβική σεζόν, μία κομβική προετοιμασία. Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, γιατί θα είναι το τρίτο συνεχόμενο».

Εν συνεχεία ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και αναφέρθηκε σε όσα πρεσβεύει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός: «Κάναμε μία νέα αρχή με τον κ. Ανδρεόπουλο και τον ευχαριστούμε πολύ. Έφερε νέα παιδιά στην Εθνική ομάδα έδειξε τον δρόμο για να επανέλθουμε στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και ο κύκλος του έκλεισε στην Εθνική ομάδα».

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε δύο νέους προπονητές που όσοι είναι στον χώρο τους γνώριζαν. Το να μας δείχνουν αυτοί οι άνθρωποι νέα πράγματα, για εμάς είναι ευλογία. Έχουν φέρει έναν καινούριο τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια με το πως θα διαχειριζόμαστε τις αντίπαλες μπάλες, το πως θα παίζουμε με το αντίπαλο μπλοκ, αλλά και το πως θα μπλοκάρουμε την αντίπαλη ομάδα σε σχέση με το σερβίς μας».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πετρέας στην κάμερα του ertsports.gr:

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ