24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αλέξης Καρδαμπίκης / “Το Πολυτεχνείο, σημείο αναφοράς για τη νέα γενιά αλλά και όλη την ελληνική κοινωνία”

Το μήνυμα του Δημάρχου Αγράφων για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Μήνυμα με αφορμή την επέτειο 49 ετών από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Αγράφων, κ. Αλέξης Καρδαμπίκης. «Το νόημα του Πολυτεχνείου στη συνείδησή όλων μας είναι ένας διαρκής αγώνας για Ελευθερία και πάντα θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τη νέα γενιά αλλά και όλη την ελληνική κοινωνία», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος.

Η ανάρτηση Καρδαμπίκη:

“49 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

Ο αγώνας των φοιτητών ενάντια στο καθεστώς της Χούντας, εξελίχθηκε σε λαϊκό κίνημα το οποίο κλιμακώθηκε σε αντιχουντική εξέγερση, αποδεικνύοντας πως όσο δυνατός κι αν φαίνεται ο αντίπαλος, πάντα ο αγώνας του λαού και της νεολαίας θα είναι ανώτερος γιατί κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος όταν υπάρχει βαθιά πίστη κ όραμα σε αυτό που κάνουμε.

Σήμερα τιμούμε την αλύγιστη στάση των φοιτητών, των χιλιάδων εργαζομένων, των νέων. Παίρνουμε θάρρος από τον αγώνα τους για Ελευθερία και Δημοκρατία αφού το νόημα του Πολυτεχνείου στη συνείδησή όλων μας είναι ένας διαρκής αγώνας για Ελευθερία και πάντα θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τη νέα γενιά αλλά και όλη την ελληνική κοινωνία”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ