ΑΛΑ Καρπενησίου / Αγώνας δεξιοτεχνίας και drift show στο Αθλητικό, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου – Οι δηλώσεις συμμετοχής

ΑΛΑ Καρπενησίου / Αγώνας δεξιοτεχνίας και drift show στο Αθλητικό, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου – Οι δηλώσεις συμμετοχής

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή αγώνα δεξιοτεχνίας και drift show, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024, στο Αθλητικό Κέντρο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η προσέλευση των αγωνιζομένων για γραμματειακό και τεχνικό έλεγχο, θα γίνει στις 08:30 το πρωί, ενώ ο αγώνας για τους θεατές ξεκινάει στις 10:00πμ.

Μετά το τέλος της δεξιοτεχνίας, θα ακολουθήσει drift show (επίδειξη) μέχρι να σβήσουν τα φώτα. Στον χώρο θα υπάρχει καντίνα με φαγητό. Η είσοδος κοστίζει 5€, ενώ θα είναι δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Σχετικά με τους όρους συμμετοχής, η ΑΛΑΚ ενημερώνει για τα εξής:

«Σχετικά με την δεξιοτεχνία πρέπει να είστε ενήμεροι σχετικά με τα έξοδα συμμετοχής αλλά και την διαδικασία δήλωσης. Πρώτα από όλα ΟΛΕΣ οι συμμετοχές θα πρέπει να γίνουν ηλεκτρονικά μέσω https://e-omae-epa.gr. Οι συμμετοχές στο σύστημα έχουν ανοίξει και θα λήξουν την Παρασκευή 04/10.

Όσοι δεν έχετε δίπλωμα ετήσιο, θα πρέπει αναγκαστικά να βγάλετε κάρτα υγείας την οποία θα βρείτε είτε μέσω του site της ΟΜΑΕ, είτε στον Δημήτρη Γκορόγια είτε στον Χρήστο Γαλάνη. Θα πρέπει να την πάτε στον καρδιολόγο τον κ. Τσακανίκα να σας την υπογράψει (κόστος 20€ από 30€) και να την παραδώσετε στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα. Όλοι οι πρωτοεμφανιζόμενοι οδηγοί δεν θα πληρώσουν συμμετοχή στην λέσχη».