22 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αλεξανδρούπολη: Σε αναμονή στο τελωνείο των Κήπων οι αγρότες

Στάση αναμονής κρατούν οι αγρότες του Νοτίου Εβρου εν όψει της σημερινής συνάντησης με τον πρωθυπουργό,  η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι .Από  νωρίς  το πρωί οι αγρότες με τα τρακτέρ τους βρίσκονται στο Τελωνείο των Κήπων και  περιμένουν να δουν το πως θα εξελιχθεί η όλη συζήτηση προκειμένου  να πάρουν νέες αποφάσεις.

«Οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον κ. Αυγενάκη στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, και εκπροσώπων των αγροτικών, κτηνοτροφικών  και άλλων φορέων της περιφέρειας ,ήταν γενικόλογες και δεν είχαν χρονοδιάγραμμα  για πληρωμές, ενώ πολλά  ερωτήματα έμειναν αναπάντητα,» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Κώστας Αλεξανδρής.

Ο κ. Αλεξανδρής χαρακτήρισε λανθασμένη τη στάση  που κράτησε ο υπουργός  απέναντι στους αγρότες του Εβρου  και τόνισε πως “εμείς το μόνο που θέλαμε ήταν να κάνουμε διάλογο και να συζητήσουμε τα ουσιαστικά προβλήματα που μας απασχολούν. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τις επιλογές τους και ο κ. Αυγενάκης έκανε την επιλογή του και κρίθηκε από τους αγρότες για αυτήν την επιλογή του,» είπε.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ