29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αλλάζει εκ νέου ο καιρός στην Ευρυτανία. Οι βροχές επιστρέφουν, με βοριάδες και ψύχρα η νέα εβδομάδα – Η πρόγνωση

Με ήπιο, σε γενικές γραμμές, καιρό, ξεκίνησε η τρέχουσα εβδομάδα στην Ευρυτανία, ενώ επέστρεψαν και τα διαστήματα ηλιοφάνειας -ύστερα από πολλές ημέρες. Η εξέλιξη του καιρού προμηνύει μεταβολή από το Σαββατοκύριακο.

Πιο ειδικά, σήμερα Παρασκευή 22/10, νεφώσεις θα επικρατούν στο μεγαλύτερο τμήμα του νομού· τοπικά και μεμονωμένα ίσως ψιχαλίσει ή βρέξει πρόσκαιρα. Σε καλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία, θα φθάσει ως τους 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικά.

Τοπικό χαρακτήρα θα έχουν τα φαινόμενα (βροχή) και το Σάββατο 23/10, την ώρα που η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα επίπεδα των 17+ βαθμών.

Βροχές και μπόρες περιμένουμε, όμως, για την Κυριακή 24/10· ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή και θα καταστεί άστατος, ενώ νέο στοιχείο θα είναι και η επικράτηση ενισχυμένων βοριάδων (Α-ΒΑ).

Έτσι, η Δευτέρα 25/10 θα θυμίζει αρκετά… χειμωνιάτικη ημέρα, αφού η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 9-10 βαθμούς, συνοδεία ψυχρών βοριάδων. Οι βροχές θα αφορούν, κυρίως, τα ανατολικά και -λιγότερο- τα κεντρικά.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ