20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αλ. Τσίπρας για ΑΠΘ: Το μεγάλο δίλημμα δεν είναι «βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα» – Γ. Οικονόμου: Πετάει την μπάλα στην εξέδρα

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για τα επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να λέει ότι «ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει» εάν «είναι με τη βιβλιοθήκη ή με τη βαριοπούλα», σχολιάζοντας σχετική ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Απαντώντας στις επικρίσεις της κυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι «το μεγάλο δίλημμα που έχει αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία δεν είναι «βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα», αλλά αν θα πληρώσει το ρεύμα ή το φροντιστήριο του παιδιού».

«Επειδή δεν μπορεί να βρει απάντηση ο κ. Μητσοτάκης, ψάχνει τεχνηέντως τρόπο να δημιουργήσει κοινωνική ένταση» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το μεγάλο δίλημμα που έχει αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία δεν είναι «βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα», αλλά αν θα πληρώσει το ρεύμα ή το φροντιστήριο του παιδιού. Επειδή δεν μπορεί να βρει απάντηση ο κ. Μητσοτάκης, ψάχνει τεχνηέντως τρόπο να δημιουργήσει κοινωνική ένταση.

— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) May 27, 2022

Ο Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε: «Αντί να πετάει την μπάλα στην εξέδρα ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει: είναι με τη βιβλιοθήκη ή με τη βαριοπούλα; Ό,τι άλλο είναι υπεκφυγή και πολιτική κάλυψη της ανομίας».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ