28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αμαλιάδα: Το Καρναβάλι των Μικρών

Ο δήμος Ήλιδας ανοίγει τις φετινές του αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν με την μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση στις 19 Φεβρουαρίου. Έτσι το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 19.30 μ.μ. στον πεζόδρομο Αμαλιάδας.

θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Goin Through που ήταν προγραμματισμένη για τις 4 του μήνα και αναβλήθηκε λόγω καιρού και την επόμενη μέρα, Κυριακή στις 12 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, θα πραγματοποιηθεί το Καρναβάλι των μικρών σε συνδιοργάνωση του δήμου Ήλιδας με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας και τον Σύλλογο Εστίασης.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις με στοχο να χαρούν και να ξεφαντώσουν οι μικροί καρναβαλιστές και το κάλεσμα αφορά όλα τα παιδιά του δήμου Ήλιδας που θα φορέσουν τις αποκριάτικες στολές τους και θα συμμετέχουν στο ξεφάντωμα στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, στον αποκριάτικο χορό.

Έκεί θα τους περιμένουν ξυλοπόδαροι, κλόουν και άλλα καρτούν με face painting για να ξεκινήσει η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση των Μικρών με προορισμό τον πεζόδρομο Αμαλιάδας. Σφυρίχτρες, κόρνες και άλλα θα ξεσηκώσουν τον κόσμο απ’ όπου θα περνά η Καρναβαλική παρέλαση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ